Har du planer om å pusse opp badet?

Vi i Lillestrøm Rørservice AS har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering / bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess.

Vi er opptatt av våtrom og bad. Derfor er det viktig for oss at du får et nytt og pent bad som også er skikkelig tett. Det er viktig at grunnarbeidet gjøres på en profesjonell måte, slik at du får et bad som holder i mange år fremover.

Vi tilbyr fastpris på komplett og totalrenovert baderom, hvor alt er inkludert og du er garantert at det ikke kommer tillegg etter ferdigstillelse! Kontakt oss i dag for en gratis befaring!

Rehabilitering av baderom

Vi hjelper deg med rehabilitering av ditt baderom. Har du et gammelt bad som trenger en oppgradering / rehabilitering? Det er viktig for din bolig at det ikke blir sprekker og lekkasjer i en gammel baderomsinnredning. 

Hos oss er kunden alltid i fokus. Vi har over 20 års erfaring og vi kan opptre som din totalleverandør ved rehabiliteringsprosjektet. Vi god samarbeid med flere håndverkere og vi kan hjelpe deg med hele prosjekt med snekkere, malere, elektrikere og flisleggere. Dette gjør at vi tar oss av hele prosjektet og du behøver kun forholde deg til oss.